Dobrodošli na web prezentaciju Controlmatik BH d.o.o Sarajevo!!!

Dobrodošli na web prezentaciju Controlmatik BH!!!

Controlmatik BH d.o.o. Sarajevo je firma koja je počela i raste sa velikim entuzijazmom, te željom da se izbori kao nezaobilazan faktor u Vašem radu, svojom profesionalnošću, stručnošću i interaktivnim uvažavanjem.

Osnovana je u Aprilu 2006, a sačinjava je tim ljudi koji će profesionalno pristupiti svakom segmentu posla.

Oko sebe okuplja vrhunske, educirane i iskusne stručnjake za zadovoljavanje Vaših potreba u okviru uslužnog i prodajnog programa kojeg zastupamo i nudimo u Bosni i Hercegovini.

Sem distribucije i prodaje proizvoda nudi i svoju stručnu, savjetodavnu pomoć iz oblasti kojim se bavi,  servisnu, edukativnu pomoć, obuku i montažu.

Za sve naše aktivnosti,stojimo Vam na raspolaganju u direktnoj komunikaciji (telefon, mobitel, fax), prezentaciji kataloške opreme i na stručno-konsultativnom usmjeravanju u dijelu Vaših potreba i zahtjeva iz svakog dijela ovde kratko prezentirane ponude naše firme, a dodatne informacije, novosti i sl. možete naći, osim u direktnoj komunikaciji, i u pod-poglavljima ovog web site-a ili na naznačenim linkovima ili odgovorom na konrektni upit ukoliko pošaljete ispunjen „Obrazac upita“.

Mi jednostavno znamo – „Know-How“!

Pridružite nam se u zajedničkom kreiranju Vašeg uspjeha i zadovoljstva!